11 de novembre del 2010

Benvinguts al nostre blog!

Des de fa molts anys l’autisme, tot el que aquest concepte representa i el que té al seu darrera, està percebut per la societat d’una manera molt abstracta i poc clara. Des d’ençà fins avui dia, hi ha hagut una evolució en la coneixença d’aquest trastorn per part de la societat. Aquesta evolució ve donada pel gran avenç científic i mèdic  i tecnològic (Internet i els mitjans de comunicació en general han fet possible un coneixement genèric de la informació). Podríem dir, doncs, que una minoria de la societat actual  (metges, familiars d’autistes, etc.) sap del cert què és l’autisme i tot el que l’envolta.


Intentarem fer-ho de manera dinàmica i entenedora per tal que tots vosaltres pugueu participar i col·laborar a fomentar i donar protagonisme a una minoria poc reconeguda i valorada socialment.

Moltes gràcies i comencem!


El grup d’aquest treball va tenir molt clar des d’un bon principi la temàtica i el recorregut d’aquest, ja que el tema ens motiva i ens interessa com a futures educadores socials. L'objectiu d'aquest blog és, doncs, donar a conèixer a la societat que és l’autisme i què l’envolta.